måndag 29 december 2008

Svävar fortfarande!

Ja gott folk, som ni sett så har min älskling friat till mig!! Tänka sig. Chockade blev vi alla som var på plats. Speciellt Davids far som fällde en tår eller två. Jag försökte dock förklara för honom att David kunde fått det värre än så =) Näe skämt och sido, vi blev alla överraskade!

Hoppas bara min blivande make vet vad han vet vad han gett sig in på ;-)

Jag är i alla fall uppe i det blå och glad så inni bomben! Mest fascinerad är jag att han lyckades hålla allt detta hemligt och inte avslöjat för någon vad han tänkte göra! Bra jobbat älskling!!

Nu är det bara några dagar kvar av min praktik, i morgon ska jag löneförhandla och på onsdag åker vi till Norderåsen och får en påskrift av ordföranden för samfällighetsföreningen för den gemensamma vägen vi kommer att nyttja till och från vårt hus. Hoppas det är det sista i pappersväg vi behöver ordna nu.

Kram på er alla!

//Jeanette

Inga kommentarer: