måndag 13 april 2009

Påskuppdatering

För några helger sedan var min mor förbi och vi tog fram grillen för första gången i år, efter att jag försökt sätta eld på grillen så blev det tillslut riktigt gott kött.
Vi har börjat renovera fönster lite smått, ja det är tom så att vi har slutat nu, iallafall jag pga en skadad armbåge. Här ses dock sötnosen i full gång.
Jag hade tillverkat er IR lampa med stativ så att vi kan värma upp kittet så att det är mjukt när det skall tas bort, det fungerade riktigt bra.Då vi var till Lycksele se passade vi på att titta lite på tågstationer längs med vägen för att se hur vårat hus egentligen skall se ut.

Såhär skulle våra fönster ha sett ut på nedervåningen om de tyvärr inte hade blivit utbytta (Hammerdals station).Såhär skall det se ut ovanför bron på våran sidodörr (Strömsunds station).Nu i påskhelgen så kom min far (Bill), Maria och hunden Tio upp från Stockholm och besökte oss, vi tog oss en sväng till badhusparken och fikade. I lördags så firade vi dessutom av Jeanette som fyllde år.Vi köpte oss en rejäl stege nu i helgen, med denna så når vi hela vägen upp om vi vill. Nackdelen är att på lägre höjder hamnar man lite långt ifrån väggen.Det var allt för idag.

/David

4 kommentarer:

Pia sa...

Synd att fönstren är utbytta men ni kan ju få samma stuk på dom igen med hjälp av spröjs som ni gör likadana! Tror att erat hus kommer bli kanon fint efter allt grejande och pill ni lägger ner på det!

Emma R sa...

Weeij! Vilken rolig uppdatering! Gillade verkligen bilderna på Jeanette i försterrenoverartagen! Kul å se bilderna på de andra stationshusen, och bilden på när ni försöker flambera hela grillen!!! Ni verkar ha haft en mysig påsk!

Emma R sa...

ps, skit bra stege! verkligen! Skit bra! Kan inte nog poängtera hur bra den är!!! ;-)

David sa...

Det blir nog en likadan stege som ni har också. Bara att hojta om ni hehöver låna stegen.