söndag 19 juli 2009

Helgens bravader.

I helgen har vi haft besök av mina päron och Davids pappa med fru, allihopa samtidigt. Detta var roligt, då de aldrig träffat varandra innan. Vi åkte till Arctura och spisade på lördagkväll. Det var grillbuffé, som var helt ok. Men jag måste säga att jag var smått besviken på det grillade som erbjöds. Dock var sällskapet oerhört trevligt!

Efter detta åkte vi iväg och skulle tjuvkika på en tomt så vi var på G att köpa förra året. När vi klivit ur bilarna för att spatsera iväg på en skogsväg som går till huset blir vi ikappkörda av en man som meddelade att detta var en OERHÖRT PRIVAT VÄG och vi ombeddes att bege oss därifrån. Så vi fick inget se av vårt gamla prospekt och förundrades hela vägen hem över att allemansrätten helt plötsligt inte fanns till.

Efter att mina föräldrar åkt hem stack vi iväg till Frösön och gick en liten naturstig. Den passerade bland annat förbi Petterson Bergers hem. Trots det svenska nyckfulla vädret med lite skurar och grått dis så var det en mysig promenad. Vi avslutade på Stocketitt för en liten lättlunch.

Jag är en liten samlare av gamla ting vilket min blivande make inte är lika intresserad av... och till min förtjusning fick jag en gammal hushållsvåg av Davids pappa och fru. Dessvärre saknas vågskålen så om någon vet av en vågskål till en gammal Duplex hushållsvåg så är jag mycket intresserad.

Bilder kommer senare!

Inga kommentarer: