lördag 31 oktober 2009

Oktober

Ja man måste ju ha en uppdatering även denna månaden så här kommer en liten genomgång av det som har hänt den senaste tiden i en blandad ordning.

Jag har gjort mitt bästa för att visa Jeanette att jag är en mästare på att sy.Självklart så får det inte vara för lätt så jag byter dragkedjor på vårat nyinköpta bättre begagnade pelletsförråd. Och självklart var jag tvungen att sitta i förrådet.En dag när jag kom hem från jobbet så såg det ut såhär, men vad gör karln?Anders har hjälpt oss att få upp foder runt fönstren som vi inte har lyckats med själv, tack Anders.Då rormokaren skulle komma så tog vi upp vardagsrumsväggen lite till så att han skulle komma åt lättare.Igår dök han så tillslut upp och efter lite funderande så beslöt vi oss för att ta bort hela vardagsrumsväggen då vi ändå skulle behöva bygga så gott som en helt ny vägg. Så idag har vi gått lös med tigersåg, skruvmejsel, hammare och kofot och nu är hela väggen borta. Den observanta ser att till vänster om de gröna rören på bilden så ser man resterna av en anslagstavla som har suttit i väntsalen.Förra helgen så var vi till Lycksele för att besöka Red Hot Festival och Anders och Emma följde med oss. Det var riktigt kul...Måste tacka vårat värdpar Curt och Christine för en trevlig helg.Det var allt för nu men snart kommer det nya uppdateringer, ja eller nästa månad iallafall...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är på att sy David... ;-)

Hälsningar
/Björn

Emma R sa...

ahhh vilket härlig inlägg! Det går framåt i Norderåsens stationshus! VWD!: (Very Well Done!)

Pia sa...

Men hur går det med köksluckorna?

David sa...

Jo jag är verkligen en klippa på att sy, kanske skall jobba med det istället ;-)

Angående köksluckorna så är det nu uppdaterat...

Anonym sa...

David och Nettan!
Tack själva för en trevlig helg!Synd att det är så sällan!
Kul att ni vill komma hem till oss med era trevliga vänner, Anders och Emma.
Kram från Curtis och Christine

Kusin Emma sa...

Men äntligen lite uppdateringar....
Det ser jättebra ut och ni är otroligt duktiga. Kan lova att reparationerna inte går lika fort här hemma då lilleman ska vara med överallt. Kram på er!!