måndag 17 maj 2010

Dags för ett inlägg

Det var länge sedan det blev någon uppdatering här på bloggen men nu är det dags för en uppsamling sedan senast.

Så vad har då hänt under tiden, jo Jeanette har hunnit bli tant, dvs hon har fyllt 30. Jag är ju sedan tidigare redan gubbe men nu har jag tom lyckats passera 36.

I bröllopspresent så fick vi en massa pärlspont och nu ligger den faktiskt i master bedroom och bara väntar på att bli monterad.I vintras inhandlade jag en manuell lövuppsamlare i syfte att modifiera den så att jag kan montera den bakom åkgräsklipparen. Detta har inte blivit gjort men jag gjorde en tillfällig fix bara för att testa om det kommer att fungera, som synes så blir det nog bra när det blir klart.Mycket löv är det...Cabben har fått en ny framruta, fått och fått det kostade väl 2400 kr om jag minns rätt.I helgen som var så var vi en sväng till Lycksele för att bla gratta svärmor på födelsedagen. Det verkar som om de har samma kattproblem som vi har :-DVi hade med oss Nemo och här sitter jag och Nemo och inväntar att grillningen skall bli klar.Jeanette var glad över att vara "hemma".Nemo håller att vakande öga på grannens katt.

1 kommentar:

Kusin vitamin sa...

Hej! Kul att se att ni ÄNTLIGEN uppdaterat. Å tack för kortet ni skickat. Ni är så fina!