söndag 25 juli 2010

Flippernyckel

Jag har en längre tid saknat nycklarna till mitt gamla flipper. Jag brukar förvara nycklarna i myntretur facken på spelet men jag har vid tidigare tillfällen varit tvungen att ta bort nycklarna då barn har hittat nycklarna. Nu när jag har saknat nycklarna så trodde jag att jag hade plockat bort nycklarna själv och sedan glömt bort vart jag hade lagt dem, så var tydligen inte fallet.

Nu behövde jag komma in i spelet så jag hämtade en skruvmejsel och en skiftnyckel för att bända upp låset. När jag står där på knä framför spelet så får jag för mig att trycka på myntutkastaren och pling säger det så trillar den ena nyckeln ut. Tyvär så var det nyckeln till överskåpet och den andra nyckeln kommer inte ut från någon av de andra myntreturerna. Nu är det så att en av myntinkasten saknar myntmekanism och skulle man trycka in ett mynt (eller nyckel) där så skulle den bara trilla rakt in i flippret. Nu förstår jag vart den andra nyckeln är.

Så det var bara på med skruvmejseln och en minut senare så har jag ett trasigt lås men å andra sidan så hittade jag en nyckel inne i spelet som jag trodde.

Hmmmm, jag får se till att ha nycklarna på mera barnsäkert ställe framöver...


Inga kommentarer: