måndag 16 augusti 2010

Surprise...

Alldeles nyss så fick vi en Snodden surprise. Det är en varm dag så ytterdörren står öppen, jag tröstar Valter och Jeanette är i duschen.

In i vardagsrummet kommer Snodden men jag ser hur det sprattlar i hans mun, jag lyckas mota honom ut i hallen innan han släpper sin leksak i form av en levande sork. Sorken flyr under barnvagn, babyskydd och väska i hallen och Jeanette skrattar ljuvligt inne från duschen åt mina ljud och manövrar ute i hallen, Snodden tar det bara lugnt och väntar ut sorken.

När Jeanette sedan kommer ut ur duschen så flyr sorken in i badrummet, efter lite jakt med ett mygg-racket och en kattbajsspade så lyckas jag fånga krabaten och kasta ut den. Snodden lunkar så stilla ut och plockar upp sorken och lägger sig sedan under dieseln och mumsar i sig den.

Nästa gång jag tittar ut så ligger Snodden så förnöjt på taket på cabben och njuter av den fina kvällen.

Det är kul med katt...

1 kommentar:

Emma R sa...

Grattis Valter på namnsdagen idag den 17 aug!