lördag 6 november 2010

November uppdatering

Så vad har hänt sedan senaste uppdateringen? Jo följande...

Vi har rivit skafferiet i köket för att köra plats så att vi får plats med kyl och frys bredvid varandra.Gott om plats.Vi har varit på mera babysim.Valter blir dränkt av pappa.Men inte ser han så missnöjd ut där under vattnet.Annars så kan man bara chilla i vattnet också.Vi har lärt Valter att uppskatta de ädlare sporterna.Valter har fått prova på gröt med blandade resultat.Sedan har vi fått besök av en Evok.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Äntligen!! =)) Så töt han är! Blir så sur att vi inte kunde grejja babysimmet, det ser så härligt ut! Massor me kramar, Johanna o trillsen. =)

Åsa Stenman sa...

Valter är ju en riktig sköning:) Lika "cool" i vattnet som på land. Märta hälsar att hon redan längtar till en ny termin med babysim, tillsammans med Valter förstås;) Kram kram

Jeanette sa...

Johanna: Ja de va verkligen synd, men det är ju inte för sent ännu. Om du bara kunde få till lite assistans om dagarna så skulle det gå... om än bara för ett dopp.
Åsa: Vi längtar vi med, hoppas verkligen vi kan få till det så vi får plats samtidigt. Men det är väl att vara en hök nästa vecka! Måste bara kolla mitt lösenord först, ha ha.
Kram på er båda!

kickan sa...

Härliga bilder ni bjuder på ;)