måndag 9 februari 2009

Banken

Nu har vi köpt huset! Det är vårt och vi har ett stort lån på banken :) Men det känns helt klart värt det. Nu är det bara resten kvar, flytta in ordentligt (vilket troligen sker i helgen) och fixa dona och greja.

Förhoppningsvis så fungerar allt smidigare till helgen än vad den gångna helgen gjorde. Var de inte fläkten i en bil så var det batteri i de andra två bilarna, eller så var det låset som inte gick öppna, körde fast gjorde vi med och det slutade med att vi inte fick släpet på plats utan var tvugna att lämna den mitt i snön då de inte var skottat på hela helgen innanför grindarna på Davids jobb. Tack och lov har vi helt underbara vänner Emma (emmarasmusson.blogspot.com) och Anders, de hjälpte till och bar och bjöd på jättegoda negerbollar igårkväll när vi hade bråkat färdigt med alla bilar.

Vi beställde just tvättmaskin och torktumlare. Konstigt nog hade ingen av oss lust att tvätta för hand... bekväma vi är va?! Det ska bli intressant och se om tretti.se är så bra som det verkar på alla omdömen. Billiga var de i alla fall jämfört med alla andra ställen. Det skillde över 5000 kronor.
Dessutom så kommer det levererat till dörren, eller jag hoppas det är till dörren. I leveransbeskrivningen står det till tomtgränsen.....

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp!!! Va kul!! Grattis till dom nya husägarna o en bums vuxenpoäng, he he! Då var det bara giftermål o småkottar kvar! =))) Ska bli kul att komma o hälsa på nån gång...=)) Kram kram kram!!!

Emma R sa...

Äntligen får man väl säga!

Grattis, nu måste vi ju verkligen fira detta på ett vettigt sätt! Det är ju nästan krypavstånd nu från er till oss. Jag har aldrig åkt spark till en fest förrut kom jag just på, men nu är det ju troligt att det kan bli så!

Anonym sa...

Men grattis grattis!!!

Anonym sa...

Köp en lång skarvsladd så löser slipper ni bära dem till huset. Det är bara att slänga in tvätten när ni åker förbi tvättmaskinen på väg till jobbet!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Hej hej
Gud vad mysigt hus ni köpt er!
Och avundas er med den fina vintern, vill också ha! Har var det en halv cm snö imorse och nu är den borta.. Slaske blask som vanligt, suck..
Hur har ni grejat till med den fina brevlådan?
Ytterligare en till blogg att följa, kul!!