lördag 7 februari 2009

Nu närmar det sig!

Äntligen börjar det kännas som det är verklighet. Vi flyttade vårt första lass idag till huset! Efter många om och men.... inget har fungerat felfritt idag, varken bilar eller lås.
På måndag skriver vi sista papperna på banken och då är det ju verkligen vårt hus, känns helt otroligt. Kan nästan inte tro att det är sant.

I fredags var dessutom Sören och skottade bort all snö runt huset, kändes inte som vi kom till samma ställe när vi kom dit och all snö var borta. Nu kändes allt ännu större!!
Dessutom som vi fått stopp på läckaget från golvvärmefördelaren. Varmvattnet fungerar och även om det luktar illa, så luktar det inte lika illa som förut. Nu ser jag bara fram emot att få flytta in och bo där, så det slipper kännas som om man kommer på besök!

Vi inväntar fortfarande en offert på bergvärme. Vissa företag verkar helt enkelt inte vara så seriösa. Förra fredagen var den omtalade offerten redan en vecka sen, då fick jag tag i killen som sade sig skulle skicka den på kvällen till min mail. En dryg vecka senare har inget offert landat i inkorgen och karlsloken har inte ens vett att svara i telefon eller på mail!
Däremot lyckas vi få en offert från ett annat företag som inte sa sig ha tid på flera veckor. Han hade till och med personligen lämnat den i vår brevlåda. Bra jobbat!

Det har vart en händelserik vecka och jag skickar en tanke till alla som är ute i vårt avlånga land! Sköt om er och sov gott!

1 kommentar:

Emma R sa...

Ja, håller verkligen med om känslan att man är "på besök" innan man boat in sig. Jag och Persa höll ju på att fixa med huset i två månader innan vi flyttade in. Första natten i huset kändes såååå surrealistisk! Eller när man började packa in maten i kyl och frys! Wiiiii, hoppas bankmötet går bra imogon! Lycka till kram emma