måndag 9 mars 2009

Snödrev...

Som det tidigare har kunnat läsas här på våran blogg så driver det fruktansvärt med snö på vägen till vårat hus vilket gör det väldigt besvärligt att köra. När jag körde i diket hade det bara drivit lite men tillräckligt för att inte se vart vägen gick varvid jag hamnade vid sidan av. Igår var det min älsklings tur. När hon kom från jobbet hade det drivit rejält vilket är väldigt svårt att se när allt är vitt. Hon trodde att hon skulle kunna ta sig i genom och tog lite sats, ungefär 0,5 sekunder senare inser hon att det inte skall gå men då är det försent. Hon får gå resten av biten till huset och när vi har tryckt i oss mat och går tillbaks till bilen ca 20 minuter senare så går det inte att se hennes fotspår längre.Vägen har helt försvunnit och snön på den är i jämnhöjd med läggdan på bägge sidorna om vägen.Där sitter BMWn som i ett skruvstäd, eller rättare sagt den hänger på underredet. Som tur var så kom den alltid så pålitlige traktorn till undsättning och drog upp bilen samt plogade vägen.

Det lär inte vara sista gången vi fastnar där.

/David

1 kommentar:

Anonym sa...

Här har det ju hänt massor! =)
Avundas inte erat snökaos, herregud vad det måste vara jobbigt. fast ni lugna norrlännigar tar det väl med en nypa salt.. ;)
Blev ju jättebra med gardinen istället för hålet! Visst är det härligt med dagens moderniteter att det låter så lite, vii harlikadant hemma och diskmaskinen hör man inte äns jo först när den piper o säger att nu är jag färdig. =)
Häftigt med scooter tävling, hade ju oxå velat se!
Hur är det annars med er? Fullt upp antar jag?