tisdag 10 mars 2009

Snöras

Fortsätter med snöteamat...

Igår när vi kom hem så möttes vi av detta.Det hade rasat snö från taket och dessutom hade snön rivit ned en liten stege som satt monterad på taket. Vi har dock en hel el snö kvar på taket så man får hoppas att det också kommer ned nu./David

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag som älskar snö men kan ju villigt erkänna attdenn biten som ni har fått vara med i snödrev och snöras är jag glad att vara utan.. =) Hoppas den inte gör mer skaa nu snön!

Emma R sa...

Eij! Hoppas ni inte får nästa ras i huvudena!
En grej angående snöras. För ett par veckor sedan var Norma på tomten. Jag kallade in henne och hon kom inte. Varpå jag kallade in henne igen och i exakt samma sekund så rasade en stoooor volym snö ned från lagårdstaket. Det lät en HEL del. Norma flög upp i luften, vände på en femöring och kom till mig i full kareta! Yes tänkte jag och öppnade dörren med ett flin på läpparna och släppte in henne! hehehe.