torsdag 18 juni 2009

Klockan, släpet och skyliften...

KLOCKAN!
Igår när jag och Jeanette satt i bilen så ringde min mobil, när jag svarade så visade det sig att det var en med sommarboende i Lit som sa att han nog hade klockan som vi hade sökt. För er som lyckats missa det så söker vi den ursprungliga stationsklockan som en gång i tiden satt ovanför dörren till väntsalen som fanns i vårat hus. Om jag inte missuppfattade det i extasen av att ha fått reda på att klockan existerar så skall klockan ha följt med ett uthus som flyttades här från stationen till Lit. Där har sedan klockan suttit monterad på detta uthus, detta stämmer ju någorlunda överens med historien vi har fått återberättad för oss om vart klockan skulle finnas. Klockan har sedan suttit på uthuset tills för ett tag sedan då den plockades ned varvid glaset gick sönder. Hur som haver så skall vi bege oss till Lit till veckan för att ta oss en titt på den och se om vi inte kan komma överens så att stationen får tillbaks sin klocka. Tror ni att vi är glada över dettta?


SLÄPET!
Ja men varför satt jag och gumman i bilen då, jo vi tog oss en rejäl tur till Timrå där vi hade hittat en stor och billig släpvagn till salu, blocket is da shit. Lång väg för ett släp men det var det nog värt för ett släp behövs alltid.
SKYLIFTEN!
Idag efter jobbet så var jag iväg och hämtade skyliften som vi har hyrt och kommer att ha i lite över en vecka, så nu kan måleriarbetet börja. Inte så att jag ser fram emot det men det måste göras och efteråt så kommer det att bli så jäkla bra. Jag har tagit en veckas semester så att vi kan använda skyliften till max.


Inga kommentarer: