onsdag 16 juni 2010

Valter har ordet

Hallå!

Det är jag som är Valter, en glad skit som gillar att sova, bajsa och få mat.Idag är jag sju dagar gammal och mina första dagar har jag tillbringat i detta rummet med mina päron. Det känns lite instängt men här måste jag tydligen vara pga att jag hade lite väl bråttom ut och kom en månad för tidigt.Från början när jag var här så var det lite jobbigt då det var så jobbigt att äta, jag menar vem orkar med allt det slitet. Det löste sig dock då mina föräldrar har tryckt i mig mat via en sond, praktiskt och enkelt för mig. Det har dock inte varit helt lätt då jag har tappat en del i vikt men sedan igår har det sakta börjat vända och jag börjar lägga på mig, nu måste jag nog passa mig så att jag inte blir för stor.

Tyvärr så kom jag lite för sent för att vara i form till beach 2010 men de säger att sommaren är sen så jag passar på att bättra på läget. På med glasögonen...Och ner under sollampan, efter en natt här ska det väl vara tusan om jag inte blir brun. Päronen pratade något om för högt billie rubin-värde pga gulsot men jag förstår inte riktigt vad de pratar om. Så ta mig till beachen nu...Nu får man hoppas att man bara måste vara kvar här någon dag till och att man får komma hem till det där stället där tydligen skall bo under min uppväxt.

Ha det så bra så synd vi framöver.

Mvh Valter

6 kommentarer:

Emma R sa...

Va söt han är!!! Skönt att de vänt nu så ni kanske får komma hem inom kort. Längtar efter er! PÖSS!

Carola sa...

Lillplutten! Nu vill faster Carola åka upp och kramas lite.

David sa...

Det är bara för faster att komma upp.

Anonym sa...

Hej hej,

Vilket underbar liten kille!! Grattis i massor fran mig har i London!

Kusin Therese (Rutqvist)

Rasmus, Oliver o Lova sa...

Va fin du är Valter! =)) Å snygga kläder har du också! ;) Vi har ju gjort allt det där o fattar att det känns tungt ibland, med sondmatning o billi-tester m.m m.m. Men det blir bara bättre o bättre och precis som vi så har ju du bästiga föräldrar! =)) Hoppas vi ses snart! Kramar från Rasmus, Oliver o Lova! =))

David sa...

Kusin Therese: Tack skall du ha. Hoppas att allt är bra i London.

Rasmus, Oliver o Lova: Tack skall ni ha för kläderna. Jag skall in för vägning i morgon så får man se om man har lagt på sig lite.