söndag 18 januari 2009

Helgens firande.

Nu är helgen snart över och vi har firat och umgåtts i trevligt sällskap sedan i fredags.

Jag är nu färdig med min utbildning till sjuksköterska. I fredags hade vi avslutning och mina föräldrar kom från Lycksele för att fira mig. På fredagkväll gick vi ut tillsammans och åt fint på Loftet, med oss var Emma och Anders (Se Emmas Jämtländska tillvaro) och givetvis min älskling och hans mamma. Det var hur roligt som helst att ni var med och firade mig. Tack allihopa!!

På lördagen åkte vi till huset för att våra föräldrar skulle få den äran att se hur det ser ut. Jag tror de tyckte att de va fint, även om det kom många kommentarer om hur mycket jobb det är med huset :)

Nu är det söndag och vi har just ätit en rejäl frukost. Mina föräldrar ska snart dra iväg hem och vi ska sticka ut till huset och greja lite. I morgon börjar min första dag på jobbet...... det värsta är nog att jag börjar redan kl 7.

//Jeanette

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nöjet var helt på vår sida! Kram till er!

Emma R sa...

Det är ju länkat ´till wannstrom.com... jag vet icke vad som skall göras...?