onsdag 14 januari 2009

Pannrummet

I början av veckan så var vi till Norderåsen och med oss i bagaget hade vi en högtryckstvätt och en dunk med målartvätt. Med livet som insats, vatten och el skall tydligen inte passa ihop, så gick vi loss på både väggar och tak med fullt tryck. Jäklar vilken skillnad det blev, skiten fullkomligt rann av väggarna och ingen av oss dog. Det som återstår nu är att ta bort en del färg som sitter löst på väggen samt att tvätta det sista av taket som inte gick att rengöra med högtryckstvätten pga el. Sedan är det bara att invänta att det har torkat och därefter plocka fram penseln så skall det nog bli fint tillslut.

Vi har flera gånger frågat oss varför vi gör allt detta jobb för ett pannrum som vi i princip aldrig kommer att vara i, men om vi inte gör det nu så kommer det aldrig att bli gjort. När väl pelletsförrådet har monterats så blockeras tillgången till halva pannrummet och då skulle väggarna bakom det ha varit brandgula för en lång tid framåt, usch...

Nu kommer det dock att vara lite lugnare med husfixande ett tag, detta pga att min älskling tar examen på fredag och hennes päron kommer ned på besök från Lycksele. Vi skall självklart passa på att visa huset för dem, undra om de kommer att tycka att vi är idi... jag menar mindre smarta som köper ett hus med mycket renoveringsbehov.

Nu har jag dessutom varit på ICA och hämtat ett litet paket, dess innehåll kan ses här.

/David

3 kommentarer:

Anonym sa...

En stilla undran; Hur skall jag klicka för att kunna följa er blogg från min blogg så som ni gör med min? Tack på förhand! /Emma - 25 jordsnurr.

Anonym sa...

Jag vet inte hur det fungerar på blogspot tyvärr. Du borde dock kontrollera din tidsinställning där då inlägget med Nemo och Norma har lagts ut innan bilden togs, om man tittar på tiden iallafall. Dessutom verkar klockan på din kamera gå fel.

/David

Anonym sa...

Hmm, kan det var förlovningsdax i Östersundtrakten?! =o)