söndag 25 januari 2009

Saabdelar och brevlåda

Idag när jag var ut till huset så såg jag en lustig detalj, se nedan...Det är backspegelfästet inkl lampa från en Saab 900 som har monterats som belysning vid motorvärmaruttaget, så jäkla coolt.

Vi skulle ha satt upp våran brevlåda idag men tyvärr så lyckades vi glömma den i stan, här kommer dock en bild på hur den ser ut.

4 kommentarer:

Emma R sa...

Men shiiiiiiiit va snygg!!!!! Kunde inte i mina vildaste fantasier föreställa mig brevlådan så snygg!!!! Trodde att ni köpt en låda på rusta och gjort sånna där blå textremsor från 80-talet!!! Huuuuuuuur gick detta till!!!

Emma R sa...

Förresten, förstår att David är nöjd med en saab-lösning... *host host harkel* ;-)

Anonym sa...

Snygg brevlåda!

Kram Christine

David sa...

Det är utskrivet på väderbeständig film, dock så har jag klantat mig vid monteringen så det finns en liten flik på kanten så vi får se hur länge det sitter kvar. Den uppmärksamme ser även att texten Renman är en separat text så att det går lättare att ta bort det en vacker dag ;-)

/David